Despre noi

BINE AȚI VENIT LA ENJOY MUSIC

Despre noi

Enjoy Music își propune să ofere tuturor o viziune completă și profundă a muzicii și a rolului său social prin dezvoltarea muzicală, umană, emoțională și spirituală a noilor generații, într-un ambient sănătos și primitor unde să își poată atinge potențialul maxim. Suntem dedicați în descoperirea, dezvoltarea și susținerea tinerelor talente din România, încurajându-i să își îndeplinească visele. De-a lungul anilor, am organizat numeroase evenimente și proiecte pentru a încuraja și promova muzica și cultura. Festivalul Internațional Enjoy Music Băile Felix este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de noi, care atrage anual participanți și public din întreaga țară și din străinătate. De asemenea, ne bucurăm să organizăm și alte activități, cum ar fi: concerte, workshop-uri, flashmob-uri, tabere de vară, cursuri de canto, dans, pian, percuție și multe altele.

Prin intermediul proiectelor noastre, ne dorim să încurajăm și să inspirăm tinerii să se implice în muzică și tot ceea ce înseamnă artă și să descopere bucuria și valoarea pe care aceastea o pot aduce în viața lor și a celor din jur. Cu mare bucurie va prezentam cursurile oferite de Enjoy Music! Printre cele mai populare se numără cursurile de Canto. Începatori sau avansați, copiii noștri participă la numeroase evenimente și concursuri întorcându-se de fiecare dată cu trofee și premii importante, fiind apreciați de juriu și de publicul prezent.

Cursul de DANS in cadrul Enjoy Music (Kids Dance), este organizat de doua ori pe săptămână cu scop recreativ și de formare a copiilor atât din punct de vedere a dansului ca să ajungă la performanță cât și pentru a avea o viață sănătoasă plină de mișcare.

Corul Enjoy Music este format din aproximativ 40 de copii cu care lucrăm săptămânal pentru dezvoltarea muzicală de grup, pentru a cânta cu toții în armonie și de a avea prestații tot mai bune. Cu aceștia participăm la diverse evenimente: concerte, spectacole, festivaluri, competiții, etc.

Grupul Enjoy Music este format din soliștii Enjoy Music care studiază canto în privat și se pregătesc pentru prestații solo sau în duet. Sunt foarte talentați și au participat la numeroase evenimente, aducând mereu un plus de valoare cu interpretările lor. Orele noastre private de PIAN sunt foarte interactive, pentru a îi atrage pe copii și pentru a le putea menține atenția, studiind atât teorie cât și elemente de improvizație, fiind o formare completă.

Și, ultimul, dar nu cel din urma, Enjoy Music Samba Group. Cursurile sunt dedicate învățării ritmurilor de samba braziliene la mai multe instrumente de percuție specifice și au în vedere formarea unui grup în care copiii învață să se sincronizeze, să stăpânească ritmul și să creeze momente frumoase împreună.

În calitate de asociație non-profit, ne bazăm pe sprijinul și implicarea membrilor, voluntarilor și donatorilor noștri pentru a putea continua să oferim oportunități de dezvoltare și creștere pentru copii și tinerii talentați. Prin intermediul site-ului nostru, ne propunem să promovăm activitățile noastre și să oferim o sursă de informații pentru toți cei interesați să se implice sau să participe la proiectele noastre.

0
New Students
0
Premii și trofee
0
Ore de canto
0
Activități și evenimente
Icon Image

PROFESORII NOȘTRI

ECHIPA NOASTRĂ
Suntem o echipă tânără care iubește cu adevărat copiii și ceea ce face și se bucură de fiecare moment petrecut împreună cu ei!